unique blends, made by hand

Al onze blends zijn handgemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Onze blends bevatten geen toegevoegde kleur, geur of smaakstoffen en geen suikers. Gedroogd fruit en heerlijke kruiden, nada más! Daarnaast zijn onze blends hierdoor extra gezond en natuurlijk: super lekker!

Ontdek hier onze unieke blends

The Original - Fijne Maté smaak

De originele smaak van yerba mate is uniek en iets wat je nooit eerder geproefd hebt! De Mr. Maté Original blend combineert twee van de fijnste Maté-soorten uit Argentinië. Zo krijgt deze original blend een heerlijke, verfijnde en unieke Maté smaak!

Fresh Lemon - Start je dag vol energie

Een must om jouw dag goed te beginnen: citroen, munt en natuurlijk Maté. Deze frisse combinatie van ingrediënten zorgt voor een ultieme feel-good drink!  De Mr. Maté Fresh Lemon blend geeft jou een energieke boost en fris gevoel gedurende de hele dag!

Tropical Mango - Sweet & healthy

Haal de tropen in huis! Deze fris-zoete yerba mate blend is heerlijk, gezond en geeft je die tropical island vibes die je nodig hebt om de winter door te komen! Mr. Maté Tropical Mango is een unieke smaak, de combinatie van yerba mate met mango en vijg maakt hem licht-zoet en een echte doordrinker!

Guarana & Ginger - Spicy Energy

Ready voor avontuur? Guarana is een superfood uit de Amazone, die zorgt voor extra energie en kracht. De gember geeft deze blend een kenmerkende, spicy smaak. Samen zijn ze de perfecte toevoeging aan onze Maté. Drink deze smaakvolle Maté blend als jij net even die extra boost nodig hebt!