5 Netflix series om te bingen met yerba mate

Zoek jij nog een leuke Netflix serie om die regenachtige vrije dag door te komen? Lang zoeken naar de perfect serie om te bingen is natuurlijk super vervelend. Dat lossen wij graag voor je op! Voel je vooral niet schuldig om een dagje lekker onderuit te gaan op de bank. Pak een wollig dekentje, een snack en je warme Yerba Mate, Netflix aan, je bent klaar om te genieten. Ook spot je bij deze series jouw favoriete Argentijnse drankje!

1. Bitter Daisies (o Sabor Das Margaridas)

Deze spannende Spaanse thriller laat je op het puntje van je stoel (of bank) zitten. Je volgt rechercheur Rosa Vargas die een onderzoek doet naar een vermissing in een saai, klein Spaans dorpje waar normaal gesproken niks gebeurd... Als je het eerste seizoen weet te overleven en je niet bezwijkt van de spanning (zou ons niet verbazen), ontmoet je in seizoen twee een goede vriendin van Rosa, genaamd Laura. Laura kan niet stoppen met het drinken van Yerba Mate!

2. Down to Earth with Zac Efron

Zac Efron reist in deze natuurserie van hot naar her om daar duurzame projecten te bekijken. Hij ontdekt mooie plekjes, unieke mensen en proeft de meest bijzondere dingen. In aflevering 3 van deze serie bezoekt Zac Efron Costa Rica. Hier krijgt Zac de voordelen van yerba mate uitgelegd in vergelijking met een normale kop koffie. Met "Down to Earth" ontdek je deze zomer vanuit je huiskamer de mooiste plekjes op aarde. Aanrader!

3. Grace and Frankie

Deze comedy serie is een heerlijke weg-kijker. Je krijgt pijn in je buik van het lachen om de situaties waar Grace en Frankie zich steeds in bevinden. Ook hoef je niet bang te zijn dat de serie snel voorbij is! Van Grace en Frankie staat namelijk 6 seizoenen op Netflix. Genoeg om te zien dus! In aflevering 8 van het eerste seizoen, probeert Frankie een knappe man te versieren. Hij drinkt graag Yerba Mate en zij probeert het natuurlijk ook. Alhoewel ze ALLE Maté tradities aan de laars lappen, zoals roeren met de bombilla (zucht...), genieten ze er duidelijk van!

4. El Faro de las Orcas

El Faro de las Orcas is weliswaar geen serie, maar wel een bijzondere, emotionele film. De film speelt zich af in het prachtige Patagonië, in het zuiden van Argentinië. Geen verrassing dat hier graag Maté wordt gedronken. Je ziet het drankje dan ook steeds weer voorbij komen in de film! De prachtige natuur, de orka's en het emotionele verhaal nemen je helemaal mee. Geniet van deze "romantic drama" met jouw favoriete Mister Maté Blend!

5. Puerta 7

Deze Argentijnse serie is vooral een must-watch voor voetballiefhebbers. De Argentijnse voetbal-passie en de politiek in de sport is indrukwekkend om te zien. Ook belicht de serie een vervelende kant zien van die voetbalwereld, de corruptie. De serie speelt zich af in Argentinië en uiteraard wordt er veel genoten van de nationale drank van Argentinië: yerba mate!

Hopelijk ben je een stuk op weg geholpen in je zoektocht naar een nieuwe serie om te bingen! Weet jij nog een leuke Netflix serie waar ze yerba mate in drinken? Neem dan vooral contact met ons op dan voegen we ze aan het lijstje toe.

Heb jij zin gekregen in yerba mate maar heb je het nog niet in huis? Bekijk onze shop en haal jouw complete starterpack in huis.

Waar wacht je nog op? Pak je Calabaza, Bombilla, Yerba mate blend en zet Netflix aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer