Waarom
Yerba Maté?

Klein blaadje,
enorme kracht

Yerba Maté bestaat uit magische bladeren van de Maté plant, die alleen groeit in het Zuid-Amerikaanse regenwoud.  Maté-bladeren worden met de hand geplukt door lokale arbeiders, gedroogd en vermalen voordat je ze toevoegt aan je Calabaza met heet water.

Rijk aan antioxidanten en smaak:

Maté geeft je de energie van koffie, de gezondheidsvoordelen van groene thee en de euforie van chocolade.

Maté laat je
Goed voelen

Word je wel eens extreem moe na het drinken van koffie? Je hebt vast wel eens een koffiedip gehad. Wij ook, maar nu niet meer...

De Maté-dip bestaat namelijk niet! De cafeïne, gecombineerd met 24 mineralen, vitamines en talloze polyfenolen, geeft je energie en voedt je lichaam. Zonder dip.
Je voelt je energized en toch ontspannen; het is een uniek gevoel!

Graph showing the difference in energy over time, between coffee and yerba maté
Yerba Maté vs Koffie

Onze Groene Yerba Maté

We gebruiken alleen biologische, groene yerba maté voor onze blends. Het wordt duurzaam geoogst in het Atlantisch regenwoud, waar het groeit te midden van de natuurlijke flora en fauna van de regio - niet op grote plantages dus. Dit is de reden dat onze maté een unieke, groene, verse smaak heeft. Makkelijk om aan te wennen en erg lekker!

Dit geeft onze maté een unieke, groene, en frisse smaak heeft
!

Handmade
blends

Onze Maté blends zijn 100% natuurlijk en met de hand gemaakt. Geen toevoegingen, suikers, aromas of andere onzin.

We combineren onze Maté simpelweg met gedroogd fruit en kruiden. Zo brengen we je de beste smaak, op de meest natuurlijke manier!

Tijd voor Maté!