Over ons

yerba mate stories in park

Geniet overal!

Maté ontdekken

Een altijd aanwezige nieuwsgierigheid naar nieuwe producten en smaken was de basis, waarop wij, David en Lars, Mr. Maté zijn begonnen.
Nooit hetzelfde bestellen op een menukaart, altijd nieuwe producten in de koelkast en verre reizen maken, op zoek naar onontdekte culturen en vooral: smaken! Op reis door Zuid-Amerika kwamen we in aanraking met yerba mate en we waren al snel hooked

Duizenden liters Maté en uren research later konden wij één ding niet begrijpen: Waarom kent niemand in Nederland Maté? Dit unieke, gezonde en vooral bijzondere drankje moesten we delen met de rest van Nederland! Dus begonnen we als eerste in Europa met het ontwikkelen van unieke Maté blends.

Ons doel is het creëren van een unieke drink- ervaring met 100% natuurlijke Maté blends. Gezond, lekker en leuk. Welk ander drankje drink je nou uit een pompoen?!

Onze Maté

Er is maar één soort Maté, van de Maté plant, maar er zijn verschillende waarop Maté bewerkt wordt. Gerookt, extra gerookt, met steeltjes of zonder: alles heeft een invloed op de smaak.  Maté wordt vaak als erg complex ervaren. Een smaak waar je echt aan moet wennen!

Wij hebben na veel proeven en onderzoek, een Argentijnse Maté-boer gevonden die erg pure, ongerookte Maté verkocht. 100% natuurlijk en met een veel zachtere Maté smaak: dus niet zo bitter, maar wel met dezelfde gezonde eigenschappen!
Deze Maté van Mr. Maté gaat perfect samen met  fruit en andere kruiden. Dit maakt onze blends zo bijzonder en erg lekker van smaak!

yerba mate plant natuurlijk blaadjes

Maté van Mr. Maté

yerba mate kalebas en spoon en bombilla

Mail ons!

Algemene informatie

Wil je meer weten over Mr. Maté? 

Stuur een mail naar info@mistermate.nl. 

Mister Maté VOF.
KVK: 78161886

Onze prijzen zijn inclusief btw!

Mister Maté werkt uitsluitend met yerba mate uit Argentinië en met 100% natuurlijke ingrediënten. Geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen.