Retourbeleid

Ik wil graag een pakket retourneren, kan dat?

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je Mr. Maté product(en). Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden je product aan ons te retourneren. Als er meer dan 14 dagen zijn verstreken na ontvangst van je product, kunnen we helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Als er meerdere producten met verschillende levertijden in één bestelling zijn, vervalt de wachttijd 14 dagen nadat het laatste product of onderdeel is ontvangen. Als je je aankoop wilt retourneren dan horen we graag de reden hiervan. 

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Wanneer je je aankoop wilt retourneren, dan kun je ons een e-mail sturen (info@mistermate.nl) om aan te geven dat je een product wilt retourneren. Stuur het product zo snel mogelijk en binnen 14 dagen terug (na kennisgeving van de retour). Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retour. We schatten deze kosten op €5,95 voor retouren vanuit Nederland. 

 Zodra producten gebruikt of geopend zijn, kunnen wij helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. 

Let op: calabazas zijn natuurlijke producten die verschillen van kleur, vorm en grootte. Verkleuringen of losse schilletjes aan de binnenkant van de calabazas zijn natuurlijk en horen bij het product. Deze volgen uit het natuurlijke drogingsproces van de calabaza. Er is gelukkig niets mis mee. Wil je hier meer over lezen? Check dan de Calabaza Care

Hoe werkt de retourprocedure?

Wil je een product retourneren? Volg dan het volgende stappenplan:

  1. Controleer of je binnen de 14 dagen retourgarantie periode begeeft.
  2. Stuur ons een email naar info@mistermate.nl  met daarin een gedetailleerde beschrijving van je retour en de wens tot restitutie of omruiling.
  3. Wij sturen je een retourformulier op.
  4. Plaats alle producten die je wil retourneren in de originele verpakking.
  5. Plak de originele doos goed dicht, je bent zelf verantwoordelijk dat de producten in goede staat bij ons aankomen.
  6. Print het retourlabel.
  7. Breng het pakket naar een PostNL punt.  

Heb je geen printer? Geen probleem! Schrijf simpelweg met een duidelijke pen of stift de gegevens van het retourformulier over op de verpakking.

Zodra het product bij ons is ontvangen, sturen we je hier een bevestiging van per mail. Vervolgens controleren we jouw pakket en hoor je binnen 3 werkdagen of wij tot restitutie/omruiling zullen overgaan. In het geval van restitutie zal het geldbedrag uiterlijk binnen 5 werkdagen terug worden gestort op de rekening waarmee betaald is.